Over 10VIT

Cameron Ouwens

Over Cameron

Ik wens mensen gelukkig en gezond te zijn door toegang tot hun persoonlijke kracht.

We werken om te leven, we leven niet om te werken. Toch ervaren 1,3 miljoen Nederlandse werknemers burn-out klachten. Het is belangrijk dat mensen tijd nemen voor zelfzorg. Niet iedereen weet hoe dit moet.

Hier geloof ik dat ik met mijn HBO achtergrond in physical activity & lifestyle gecombineerd met mijn yoga opleidingen kan helpen. Mijn focus ligt op de persoon. Ik wens mijn deelnemers en studenten het aller beste, geluk, gezondheid, wijsheid en welzijn toe. De voordelen voor de organisatie zijn een leuke bonus.

Mijn Doel

Verandering begint bij jezelf. Daarom is het belangrijk tijd voor jezelf te nemen. Ik heb van veel tijd voor mezelf kunnen genieten tijdens m'n reizen. Dit doe ik nog steeds graag. Van fietsen van Nederland tot Portugal, tot rond liften in Nieuw Zeeland.
Dit reizen voor langere tijd brengt je in contact met jezelf, vandaar dat mensen wel eens zeggen zichzelf gevonden te hebben tijdens het reizen. Bij mij heeft het geleidt tot het inzicht dat ik mensen graag help in hun eigen kracht te komen staan en zo m'n steentje bijdraag aan de samenleving.

Over Yoga

Aangetrokken door het destijds mystieke sfeertje dat om Yoga hing was ik snel verkocht door de verbinding die ik voelde met m'n lichaam, iets waar ik sowieso graag mee bezig ben. Ik raakte al snel meer geïnteresseerd in de oefeningen en de filosofie. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ik in 2016 naar India vloog om 2 yoga opleidingen te volgen, een Basic Teacher Training gevolgd door een Advanced Teacher Training. Sindsdien heb ik yogales in Groningen gegeven en later ook yogales in Apeldoorn en Epe en ook in het buitenland. Dit waren verschillende omgevingen, van surf kampen tot UMC's en Studenten Sportstichtingen tot Studio's.